Team & Contact

Mình gọi đây là “The Little Team” (Chiếc team bé nhỏ) nhưng thực ra những con người trong đó chẳng bé nhỏ chút nào. Gọi như vậy chẳng qua là vì… là chiếc team ít người mà thôi 😛

We call ourselves “The Little Team” not because we’re little in shapes but minimal in number of people.

Blog Owner / Food Stylist & Photographer: Wib Pham

Mình thích nấu ăn, làm bánh, và tự chụp ảnh thành phẩm của mình. Những kinh nghiệm của mình hoàn toàn không đến từ trường lớp mà là tự học hỏi, mày mò qua năm tháng.

Mình cũng thích khám phá, du lịch khắp nơi, chủ yếu là để tìm ra những món ăn mới làm giàu quyển cookbook đời sống của bản thân mình.

Nếu bạn muốn trò chuyện với mình hoặc liên hệ cho công việc, vui lòng email đến địa chỉ: woodenspoon1993@gmail.com nhé !

[English]

Cooking is when I escape from all the stress & reality of the world in the kitchen of my own. I cook & bake, and take photos of all the goods I create. I’ve never been in any culinary classes, I’ve learned everything all by myself and via Youtube / Blog posts.

Travel is also my thing – to discover new food & enrich my life’s cookbook. If you want to contact me for work or a chat about food, please send me an email to woodenspoon1993@gmail.com.


Director & Film Editor: Terry Nguyen

Haiiii mình là Terry, mình hiện là freelancer chuyên thực hiện các clip ngắn như TVC, PSA hoặc phim ngắn. Là một phần của chiếc team bé nhỏ mang tên Muỗng Gỗ, vai trò của mình là đạo diễn và dựng clip.
Trong thời gian rảnh mình thích sống như một chú 🐕: ngủ 12 tiếng rồi dậy ăn, rồi xem TV, rồi ăn, rồi lại đi ngủ. Khi không bận ăn và ngủ thì mình đi học hoặc đi quay phim.
Ngoài ra mình cũng rất thích xem phim, nếu có thêm đồ ăn vặt để nhăm nhăm nữa thì hết sảy.
Để liên lạc cho công việc, vui lòng gửi email cho mình tại: terryhnguyen97@gmail.com, bạn nhé!

[English]

Hello world, my name is Terry. I’m a freelance videographer, my products being TVCs, PSAs ở short films. As a part of this “little team”, my role is to direct and edit our food videos.

I love to spend my free time living a 🐕’s life: sleep for 12 hours, wake up, watch TV, then eat, then sleep again. When not busy eating and sleeping, I attend college classes or film. I also enjoy watching movies, which should be terrific to include some snacks to omnomnom.

For booking or work discussions, please contact me via email: terryhnguyen97@gmail.com. Have a nice day!